Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Някой спонтанно и с желание ще ви помогне при критична ситуация, в която сте попаднали случайно. Намерете начин да се реванширате, макар и с нещо дребно. Все пак, важен е жестът.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Няма проблем или задача, която би ви затруднила. Логиката ви е безупречна и с лекота ще стигнете до дълбочината на фактите. Въздържайте се от търговски операции на високи стойности.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Преценявайте възможностите си обективно и не давайте неизпълними обещания. Що се отнася до текущата работа, ще постигнете напредък там, където другите буквално са се провалили.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
За да се справите с предизвикателствата ще са ви необходими изобретателност и творчески подход. Околните ще оценят талантите ви и ще забележат умения, на които преди не са обръщали внимание.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Обстоятелствата, при които попадате ще са кристално ясни и няма да ви е нужно кой знае колко време, за да си изградите правилна тактика на действие. Що се отнася до контактите, оставете интуицията да ви води.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Поредица недоразумения може да ви попречат да изпълните обещание, уговорка или да завършите работата си в срок. Няма да успеете да ги предотвратите, но ще е във възможностите ви да предупредите. Така ще си спестите различни допълнителни затруднения.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не се разсейвайте със странични занимания докато изпълнявате професионалните си задължения. Всяка допусната грешка ще повлече след себе си куп неприятности.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Нетърпението е лош съветник. Стремителните импулсивни реакции може да създадат доста проблеми, с които при това ще ви е трудно да се справите. Успеете ли да овладеете емоциите, нищо не би попречило на напредъка ви.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Наблюдавайте обстановката около себе си преди обед. Напрежението на моменти стремително ще се покачва. Реагирайте така, че да не обидите незаслужено някого с дума или жест.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Излишно е да се вторачвате в дреболии, особено ако нямат пряка връзка с личните ви задължения. Придържайте се към обичайния си динамичен стереотип, за да разполагате с достатъчно време за реакция в момент на изненадващи събития.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще разполагате с удобна възможност за отстраняване на проблем, който от известно време изнервя и вас, и близките ви. Направете го светкавично и без много шум, след което ще можете да се порадвате на искрените им благодарности и похвали.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Въздържайте се от смели експерименти. За повечето дейности ще е подходящо да следвате чуждия опит или наличните инструкции. Отклоненията от тях може да завършат „с гръм и трясък“.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
  • Плъх
  • Бик
  • Тигър
  • Заек (Котка)
  • Дракон
  • Змия
  • Кон
  • Коза (Овца)
  • Маймуна
  • Петел
  • Куче
  • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп





{START_COUNTER}