Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Ще предотвратите допускането на сериозни грешки, ако не се разсейвате и не бързате. Меркурий преминава в директно движение. Изслушвайте събеседниците си. Част от информацията ще ви е от полза.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Успешен и ползотворен ден. На каквито и спънки да се натъкнете, ще успеете да ги отстраните. Прегледайте състоянието на финансовите си наличности и помислете внимателно дали не се налага да ограничите разходите за известно време.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще се убедите, че денят не винаги си личи от сутринта. Преди обед обстановката може да е леко напрегната, нищо да не се получава както си го представяте. За сметка на това, следващите часове ще са наситени с приятни изненади и повод за усмивки.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Установите ли, че ви е трудно да контактувате с околните, че нямат никакво желание да осъзнаят какво им казвате, прекратете разговорите. Ще е много по-лесно да предотвратите разправиите, отколкото след това да се опитвате да оправите отношенията.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Контактите ще са интензивни и разнообразни. Убедителни сте и ще успеете да постигнете всички условия по договорките си. Насладете се на успеха, но без да сте прекалено настоятелни, за да не ви заподозрат в опит за манипулация.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Изненадващо, но нищо няма да се получи така, както го искате от първия път. Установите ли, че познатите схеми не действат, експериментирайте. Ще останете доволни.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Изпълнението на част от набелязаните задачи ще ви затрудни. Не се отказвайте. Ще преодолеете препятствията, ако прецените правилно от кого да потърсите помощ.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Задачите ви ще са повече, но и успехите – също. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления или полезна материална придобивка.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Динамичен, но интересен ден. Ситуациите, в които попадате ще са непредвидими, но ще успеете да се възползвате максимално, благодарение на информация, която сте получили и усвоили съвсем на скоро.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Съсредоточете се върху собствената си работа. Не губете време в прекалено дълги професионални дискусии. Напредъкът ви зависи от умението да реагирате решително и бързо.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Започнете деня със сложните и отегчителни задачи. Проявете максимално старание. След като ги довършите, ще почувствате облекчение, а то ще ви зареди и с вдъхновение.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Спокоен ден, който едва ли ще запомните с нещо, но пък ще можете да разполагате с времето си по своя воля. Не бързайте, дори ако околните непрекъснато ви обясняват, че „няма време“. Не започвайте нищо ново по задължение.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
  • Плъх
  • Бик
  • Тигър
  • Заек (Котка)
  • Дракон
  • Змия
  • Кон
  • Коза (Овца)
  • Маймуна
  • Петел
  • Куче
  • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп





{START_COUNTER}